Alla inlägg den 12 augusti 2009

Av Mattias och Emma - 12 augusti 2009 21:45

Nu har jag ruskat liv i lydnaden igen....:) Igår och idag har vi varit på klubben och tränat. Vi har börjat lite lugnt med linförighet, inkallning med stå och ligg, sitt under gång, hopp apport och platsliggning... hehe lite lugnt....:)

Som vanligt tränar vi för dessa 12:or för att hitta 10:orna. Igår vart vi kommenderarde av en tävlingsledare på klubben. Diva var helt otrolig, ett litet snett sittande på hela fotgåendet snacka om 9,5 och en husse som var stolt. Inkallningen funkar ganska bra, hon har lite lång stoppsträcka på ståendet men lägger sig på direkten.... Lite mera träning bara så sitter den oxså....:)

Hoppapporten sitter som smort måste bara komma ihåg att inte sätta henne för långt från hindret annars försöker hon ta vägen runt.....:(


Tydligen har dom dragit igång allmänträningen igen så idag när vi kom ut till klubben så var det en massa folk där, kul....:)

Det var även skotträning under platsliggning men Diva fick stå över, vågar inte chansa på att hon får för sig att jaga nån apport när skottet går....:) Vi körde en vanlig platsligning i stället, en hund gick upp men Diva låg lugnt kvar..... Känner mig väldigt säker på platsen även om hon ligger på helspänn....


Sitt under gång funkar så där, hon vill gärna lägga sig så där har vi gått tillbaka i träningen lite och det funkar bra nu sätter hon sig i alla fall....:)


Känns skönt att vara igång igen nu satsar vi på 3 starter i 3:an i höst för ett LP bara hoppas att det går vägen.....:)


Bye bye så länge....

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards